Right round, right round ..

Hej =) Kom nyss hem från stan. Jag har köpt skolavslutnings kläderna. Jag blev nöjd med allt förutom skorna. Jag var så jäkla less på att springa och kolla överallt så jag tog bara första bästa på nån skoaffär. Som om det ändå spelar roll om vad jag har på fötterna =)
Det är jättevarmt här, det blåser lite grann men det är varmt iallafall =) Jag är den enda som sitter inne och tjurar. Mamma och Charlotte sitter ute och solar och pappa grillar hamburgare. Det är väl dags för mig också att gå ut nu så hejdå.

12 dagar !

Det är bara TOLV DAGAR kvar till skolavslutningen! Shit, shit, shit, shit, jag som inte ens har hittat kläder! Shit, shit, shit.

                                                                        Det löser sig, Det löser sig, Det löser sig.
                                                                                                  Hoppas vi,....

Tråk, Tråk & Tråk .

Hej =) Vi kom hit till campingen för några timmar sen. Jag och Mamma har varit på salongen och klippt håret, det är tur att vi har Charlotte =)
Just nu sitter jag bara här i husvagnen och har det bra, det händer inte direkt så mycket här. Några husvagnar som kommer och går, roligare än så blir det inte. Vi har också gjort en stor upptäckt här på campingen, min farbror är också här. Intressant va? Nej, nu ska jag inte tråka ut er längre. Gå ni och ha de roligt så ska jag försöka göra samma sak. Med hjälp på traven av min syster Charlotte. PUSS och HEJ =)

She is gone, forever.

Hejhej =)
Det var evigheter sen sist jag bloggade! I söndags faktist, och nu är det fredag ju! Men jag har inte haft så mycket tid till att vara på datorn i veckan. Och jag vill berätta allt i ett enda, långt inlägg. Så nu ska jag skriva om min vecka.
Måndag: Vi hade en vanlig skoldag, det vill säga, tråk, tråk och tråk. Jag gjorde ingenting speciellt den dagen, hade bara tråkigt.
Tisdag: Dom ryska barnen kom till vår skola. På morgonen hade vi idrott och då skulle vi spela brännboll men det hade dom ju aldrig gjort! Men i slutändan vann mitt lag.. När vi skulle gå tillbaka till skolan så märkte jag att alla ryska barnen började skrika "RIIIIIITA" och då kom jagpå att min brev-vän från ryssland hette Rita, då tittade jag på henne en stund och då kom jag på att jag hade sett henne förut, på ett foto som hon skickat till mig. Pauliinas brev-vän hade också kommit, Victoria hette hon. Rita och hon var bästisar så det passade ju som =) Efter skolan gick en del från vår klass för att visa Bränna för dom ryska barnen, inte mycket att se igentligen. Fast vi tappade bort dom, de hade sprungit iväg till nån Pizzeria för att VISSA hade lett dom dit. Sen när vi hade hittat alla så gick vi till fenix och fick mjukglass av en "spec" lärare. Och så for jag, Emma, Pau, Sara, RIta, och Victoria hem till Sara och hoppade studsmatta. Rita och Victoria hade aldrig hoppat förut och det syntes.
Onsdag: På Onsdagen for vi till Luleå med klassen. Först for vi till Teknikens hus och såg på nå "grejjs" i "plantariet" om rymden. Man kunde inte höra eller se någonting eftersom att de ryska hela tiden satt och babblade (ryska) och fotade med blixt hela tiden så att man blev bländad om man inte lyckades blunda så fort man såg att nån satte fingret på knappen där man fotar. Efter 49 minuter fick vi taco-tallrik. Den var god tror jag. Sen så for vi alla in till stan för att shoppa. Vi hade bara en och en halv timme på oss så vi fick skynda oss igenom alla affärer. Klockan 15:00 (tror jag) skulle vi mötas på Åhlens och äta. Jag åt daimkaka och hallonsoda. Vi hade jättekul när vi satt där, och hela dagen =)
Torsdag: Vi hade en vanlig skoldag, på förmiddagen pratade vi svenska och sen när ryssarna kom så pratade vi engelska igen. Rita frågade mig när vi hade bild om hon och Victoria kunde komma till mig efter att vi hade varit och badat och jag sa att det gick bra. Efter skolan så for vi och badade, Rita och Victoria kom aldrig dit men sen när jag, Pauliina och Emma skulle gå till Fenix så mötte vi dom och då sa Rita att hon hade blivit förkyld så att dom hade inte kunnat fara och bada. Sen kom dom med oss på fenix och så gick vi runt på affärer tills klockan var 17:30 och då kulle vi gå och se när dom i vår klass (och några från 98:orna och 99:orna säkert) hade match men då mötte vi Ritas lärare och hon sa att dom var tvungna att fara till Nilles och äta så vi hann aldrig fara på matchen, och dom hann aldrig komma till mig. Det var jättesynd men jag och Pauliina följde med dem till Nilles för att säga hejdå. Alla tjejerna började gråta förutom Rita och Victoria, vi stod bara och skrattade när jag och Pau försökte prata ryska. Sen så for dom iväg till Lansån. DOm skulle typ se på renar där.
Idag: Idag for dom hem till RUSSIA igen. Det är ändå ganska tråkigt, jag blev ganska så bra vän med Rita och Victoria.. Men så är det, jag kanske får se dom någon gång igen.
Nu håller jag på och packar. Det är faktist så att vi är lediga idag eftersom att vi har gått övertid typ alla dagar i veckan. Och vet ni varför jag packar? Nä det vet ni inte, hehehehehehehe *evil*. Vi ska fara till Luleå med husvagnen *BOOOORING* och det är inte något som jag direkt "gillar". Dom ända grejerna som är bra med att fara med husvagnen är att Charlotte och Caroline säkert kommer till campingen ikväll och så att jag ska fara och köpa skolavslutnings- kläder imorgon. Och jag lovar att uppdatera här på bloggen medans jag är i Luleå Camping, vi har ju bärbar dator så jag har ingen ursäkt till att INTE blogga när vi är i luleå =) Men nu ska jag fortsätta packa, det ska bli jättevarmt i helgen så jag ska ladda upp med massor av kjolar och shorts OFC ! Tjaow.

Solsting & Snesprång .

Hej, idag har det varit varmt, sen har det börjat spöregna och sen har det blivit varmt igen. Nu är det mer molnigt ute, jag har grymma aningar om att den som styr vädret har fått humörsvängingar. Men nu ska inte jag sitta och skriva om vädret..

Efter skolan cyklade jag till farmor. När jag skulle fara hem så såg jag dom ryska barnen. Asså jag såg inte DOM men jag såg bussen när dom anlände till Barents litteratur-centrum. Imorgon kommer dom att vara med oss i skolan.. Undrar just hur det ska gå till men jaja, det lär ju bli kul iallafall.
Igår var ju Pauliina hos mig. Vi hade kul, skrattade mycket. Som vi alltid gör =) Hon var hos mig till jättesent på kvällen så hon har fått förbud på att fara till nån mer kompis på hela veckan.. Föräldrar !
Men nu ska jag ta och masa mig till köket och ta mig en mellis. Sen ska jag titta på Solsting & Snesprång med den otroligt roliga Dag-Otto =) Tjaow.

Jag väääntar..

Snart ska Pauliina komma och jag sitter här så snällt, så snällt och väntar.. Hoppas att hon kommer snart. Jag har börjat få väldigt lite att göra här! Jag har städat min garderob (nåja, börjat iallafall) och så har jag varit ute med hundarna några gånger och nu är jag tillbaka vid datorn. Snart måste hon väl ändå vara här ..? Nåja, nåja.
Nu ska jag gå in i köket och se om jag kan göra något där tills hon kommer.. PUSS.


Born to be a cookie monster ..

Hejhej. (fråga inte ens om rubriken, haha)
Sitter i soffan med ett glas mjölk och en choklad kaka =) Lite mysigt sådär :) Jag väntar på att mamma har sytt klart mitt linne. Ett av mina linnen är lite för stort, det är för långa aëlband så mamma ska korta av dom litegrann så att jag kan använda det. Pauliina ska komma kring 17:00 så vi ska dra ut och hitta på nå.
Imorgon kväll kommer ju ryssarna. Alltså dom ryska barnen som ska komma och hälsa på i våran klass i en vecka. På Onsdagen så ska vi alla fara till Luleå med buss. Först blir det teknikens hus och sen shopping på stan. Jag har förhandlat litegrann med mamma och pappa om hur mycket pengar jag ska få ha med mig. 350 till 500 kr går dom med på, och jag fattar då varför jag inte får ha med mig alla pengar och det är ju för att jag helt enkelt inte kan hålla mig från att köpa allt skit jag ser, bara för att köpa något. Så det är ju helt klart.. Jag vill ju ha pengar kvar till sommaren ..
Nu ska jag gå och kolla om linnet är färdigt. Pussar och kramar i mängder till er.

Thanks sis.

Hej. Mina planer för kvällen gick åt stupet när Pauliinas Hästjour (stavning?) kom ivägen. Men det var ändå ganska bra att det inte gick för att nu har jag fått jätte mycket gjort. Alltså jag har städat hamsterburen så att jag kan sätta ut den på blocket så att jag får mig pengar till sommaren. Det är inte direkt det roligaste som finns att städa en bur men i slutändan får jag ju pengar för det.. Hojja vad man lät "vuxen och förståndig" ut nu ..

Snart ska jag göra fruktsallad och göra i ordning glass till Robinson, så fort mamma och pappa har gått ut på sin kvällspromenad med hundarna. Nu däremot så ska jag gå igenom mitt klädskåp. Det ser ut som *** där och det är inte lätt att hitta kläderna där inte. Dessutom har jag fått ännu mer kläder av min syster. Det är ju det som är det bästa med att vara minst bland syskonen. Jag får ju alla kläder som tillslut blir försmå för dem, också när dom helt enkelt inte vill ha dem längre. Och så har jag så snälla syskon så att dom köper nya kläder också. Den här gången fick jag t-shirtar, trosor och linnen. Tack Charlotte =)=)=)=)=)

I´m gonna call you ..

Hej. Det åskar. Eller det åskade nyss iallafall, fyra ordetliga smällar har jag hört iallafall, tur att vi har bärbar dator =)
Jag och Pauliin har varit i Bränna för nå tag sen. Vi köpte glass och pratade om en massa hemliga saker. Fast det började spöregna och sen ringde pappa och sa att det åskade så jag for hem till mig och Pauliina for nog också hem till sig. Ikväll har jag planerat att fara till Pauliina eller att hon kommer till mig. Det enda problemet är att hon inte vet det ännu :/ Jag ska ringa henne efter maten och höra med henne =)

Tänk att jag har läst ut alla böcker ur The Twilight Saga ! Jag har redan sakt det men det är ju så hemskt! Jag ska läsa om dom allihopa så fort Charlotte har fått den från sin kompis. Och så ska hon läsa den före..
Men nu ska jag gå ut och kolla om det ännu åskar. Tjaoow.

Tidsfördriv x1.

VILKEN SORTS FLICKA ÄR DU?

Fjortisflickan:
[ ] du använder foundation/puder en vanlig dag
[/] du gillar att festa                                                                                      
[x] du använder utryck som; daah, omg osv
[ ] du brukar använda tajta kläder & push up
[ ] du lyssnar på baby remixade låtar

totalt = 1 ½


Bitchflickan
[ ] om någon kaxar med dig måste du alltid vara elak tbx
[/] du har blivit kallad för bitch någon gång                                               (Säkert, men minns inte)
[ ] folk anser dig som kaxig
[ ] du har ett stort förråd med taskiga skämt
[/] dina kompisar respekterar dig                                                               (vet väl inte jag..)

totalt= 1

Mammas flicka:
[/] du sitter alltid hemma med familjen på helgen                                   (sometimes)
[ ] du vet knappt vad alkohol och tobak är                         (men nå vet jag vad det är, det betyder inte att man använder det!)
[ ] din mamma flätar ditt hår innan du går till skolan
[ ] varje kväll pussar du dina föräldrar godnatt
[ ] du diskar efter maten
[ ] v-ringat finns inte ens på tanken
totalt = ½

Skolflickan:
[ ] du tycker inte att skolan är tråkig
[ ] dina lärare tycker om dig och ger dig tips osv -
[/] mvg + är inte alls svårt att skaffa                                                              (näe, jobba hårt så går det väl?)
[ ] du kan tacka nej till en utekväll pga läxor
[ ] du sitter och antecknar i ett eget block på lektionerna
[ ] du längtar inte till skoldagens slut
totalt = ½

Pojkflickan:
[ ] du har alltid varit pappas flicka
[/] du brukar gå på fotboll/hockey                                                                 (matcher dårå?)
[/] du använder baggyjeans/mjukisbbyxor & gympaskor i skolan
[ ] du har svårt att göra flera saker samtidigt
[ ] klädshopping är det tråkigaste som finns
[x] hål i jeansen gör inget
totalt = 2

Kärleksflickan:
[ ] du tror på kärlek vid första ögonkastet,
[ ] du har någongång varit så kär att du inte kan kontrollera dig själv
[x] du tycker om romantiska filmer som titanic m.m.                                 (som Twilight )
[ ] du drömmer om en äkta filmkyss
[ ] du skriver berättelser om kärlek och romantik
[ ] du gillar hjärtan
 totalt = 1                                                                         


Pojkflickan.. Det tycker jag inte direkt stämde men jaja.


Fil & flingor .

Hej! Vaknade för ett tag sen så nu sitter jag med en skål fil och flingor i famnen. Igår var ju jag och Charlotte och sprang. Vi for i elljusspåret, men vi tog det korta. Alla dumma björkar ställer liksom till det för mig så jag kunde inte springa längre. Jag blir så snorig i näsan och jag brukar alltid andas med näsan när jag springer så det blev ett litet problem. Du vet, det är inte roligt att inte kunna andas. Jaja, nog om det. Det är en ny dag idag. Fredag tror jag väl? Jag brukar inte hålla koll på dagarna när jag är ledig. Och förresten var jag ledig igår, idag också men det kanske ni fattar.
Iallafall, idag fyller farmor år. Så jag och Charlotte ska fara och köpa blommor och lotter till henne. Kul ..

Jag är ensam hemma för stunden. Pappa är i Bränna och köper en gräsklippare, Charlotte är i Gylljen (okej jag kan inte stava till det men wtf) och mamma jobbar. Och det är inte ens varmt idag så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Sola hade ju gått om det fanns nån sol. Jorden vägrar att samarbeta med mig idag alltså. Fint.
Jag ska nog inte skriva nå mer. Jag har fått hunda msn-meddelanden som jag kanske måste svara på, så inte någon tror att jag är död. Ja man vet ju aldrig hur mina kära vänner reagerar. Pussar&Kramar.

Ut och springa =)

Hej. Jag har läst ut alla böcker av Stephenie Meyers bokserie om The Twilight Saga. Jag tycker grymt mycket om den. Jag vill säga vad jag inte tyckte om med den men jag vill ju visa hänsyn till bl a. mina kompisar som ännu inte har kommit dit så jag ger ut en varning nudå. LÄS INTE DEN KURSIVA TEXTEN OM DU INTE VILL VETA VAD SOM HÄNDER!
Spoiler-varning! :
Jag gillar inte riktigt när dom är på den där ängen med Volturi. Nu kommer jag låta jättekonstig ut men jag tycker att det borde ha hänt någonting. Asså nån mer än Irina som dör! Men det var ju ändå bra att ingen dog av Cullens för då sörjer man ju ändå litegrann när man har blivit så fäst av karaktärerna. Men helheten i boken var riktigt bra. Jag gillade slutet, man kunde ju nästan förstå att det skulle bli ett "happy ending" men jag trodde som sakt att någon skulle dö. Och så blev jag lite fäst vid Renesme =)
Slut med spoilers!
Ikväll ska jag och Charlotte fara ut och springa. Vi hade tänkt fara i elljusspåret så jag måste gå nu, Heeeeeejjs =)

So the lion fell inlove with the lamb.

Hej, nu är min design klar. Jag är nöjd med headern men inte med bakrunden så jag kommer säkert hålla på och fixa där ett tag framöver. Jag bara ääälskar det som står längst ner på headern! So the lion fell inlove with the lamb . Nån som märker var den texten kommer ifrån? Twilight såklart =) När dom är i skogen och Bella har berättat för Edward att hon vet vad han är så efter några repliker så säger dom ju :

Edward - So the lion fell inlove with the lamb .
Bella - What a stupid lamb .
Edward - What a sick masochistic lion .

Jag ääälskar den delen av filmen, det är min favorit scen, förutom baseball scenen och när dom ser varandra för första gången i matsalen. Jag kände att jag var tvungen att ta med någonting från filmen i headern så nu står det där.
Herregud vad det är varmt idag! Imorse så frös jag som bara den och tittade konstigt på pappa när han satt och skröt om hur varmt det var. Men nu fattar jag att det inte är så smart att sitta i skuggan om man vill ha värme. Så jag gick och hoppade studsmatta ett tag och då fick jag upp värmen. Jag och Charlotte var och köpte fika och glass för ett tag sen. Magnum Temptesion är så himla god! Jag hade igentligen velat testa Ben&Jerrys men ICA hade inte öppet och så är dom ju så dyra. Asså seriöst, 52 kr för en glass! Helt sjukt igentligen så det är mest därför jag vill testa den. För att se varför den är så dyr, om det är värt priset eller inte. Men jag får testa en annan gång. Nu måste jag läsa Så länge vi båda andas. Jag ska läsa ut den! Jag ska, jag sa, jag ska och jag ska ! Så det så. Pussar.

Vaniljyoghurt + bloggning = BRA !

Hej, har städat klart för några timmar sen. Just nu håller jag på och försöker fixa min bloggdesign. Nu när jag har en ny så kan jag ju lika gärna fixa en snyggare! Jag blev nyss klar med headern och snart är väl bakrunden fixad också. Den här gången blir den helrosa. Ids inte fixa något annat idag, så jag får nöja mig med det.
Ååh vad jag längtar till sommaren! Kollade nyss på youtube, asså på sommarlåtar och jag börjar längta så mycket! Sommarlov, varje dag med vännerna, sol, bad, allt! Det finns bara en nackdel med sommaren, och det är alla små äckel-kryp. Men dom klarar jag av!
Nu ska jag fortsätta att fixa på min design, den kommer inte att synas förrän imorgon (torsdag). Så kika in då, pusspusskraaaaam♥

P.S    Matilda, hoppas att du läser det här innan du far till Bulgarien, men lycka till och ha de bra i Bullislandet =)   D.S

Städa ska jag. Snart.

Hej! Det här är det första inlägget på min nya blogg. Min gamla (www.jenssie.blogg.se) dampar så det går inte att kommentera. Men nu går det så det är bara att kommentera hela tiden nu!
Jag måste städa, tänkte bara göra klart den här bloggen så att den är färdig när jag är klar. Puss på er och kom ihåg att kommentera mycket!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0