Tältning hos Aattid = SKITKUL!

Hejhej. Jag ska berätta liiiiiite grann av allt vi har gjort, sen ska jag gå och sova.

Igår/Måndag: Jag for till Astrid lite före än Pau. När hon också hade kommit så hoppade vi studsmatta ett litet tag och sen vet jag inte vad vi gjorde? Jag tror att vi badade.. Jo! Vi gick ner till Astrids båt och vadade lite grann. Sen tog vi cyklarna och for till "Springbacken" . Där badade vi ett tag och så fotade vi. Sen cyklade vi tillbaka till Astrid och då tror jag att vi typ for till Bränna och köpte godis och dricka. Efter det satte vi upp tältet och satte in våra grejor. Sen var väl klockan typ kring 23:00, kanske? Då gick vi in och skulle se en film som heter Mean Girls men då kom vi på att Astrid har ju Wii så vi spelade Mario Kart nästan hela kvällen/morgonen. När vi slutade spela så var klockan kring 05:00. Då gick vi in i tältet och satte oss. Pauliina ville sova men det ville inte jag och Astrid så vi höll på och kittla Pau tills hon blev galen. Ja herregud vad vi skrattade, Pauliina också, haha (; Men tillslut fick hon nog så hon släpade ut sovsäcken och la sig på studsmattan och sov. Jag tror inte att hon var trött, hon vill bara inte vara trött på dagen sen. Iallafall så gick jag och Astrid ut ur tältet typ vid 06:15 på morgonen och satte oss under studsmattan och tryckte på mattan så att det började gunga där Pau sov. Vi ville inte hoppa på studsmattan för då skulle vi ju ha väckt henne.. Efter det gick vi och la oss. Och då
somnade vi, 07:30.
Idag: Självklart så var Astrid och Pauliina redan uppe när jag vaknade. Det var ganska tidigt då, jag vet inte exakt vad klockan var men tidigt iallafall. Vi var tvungen att gå in och sova iallafall för att det var stekhett inne i tältet. Sen när vi vaknade upp igen så hann vi bara äta lite pizza och sen ta på oss badkläder innan vi for till Springbacken och badade. Det var kallt i vattnet först när man kom i men sen blev det varmt. Vi hade vattenkrig och sånt där, vi hade jättekul. Efter att vi hade varit där så for vi hem till Astrid och spelade Wii igen. Sen tog vi ner tältet och då kom mamma och hämtade mig. Nu sitter jag här hemma igen och tittar på 27 dresses. Jag har sett den förr men det går alltid att se såna här filmer igen (;

Vet ni? Jag lvoade att ajg skulle sätta in bilder idag från vår "tältning" men kameran dog! Så ni får vänta tills jag antingen har laddat betterierna eller så lånar jag bilder av Astrid om hon har laddat upp dom.. Ni får inga bilder ikväll iallafall. Men om jag får kameran imorgon, då jäklar, då ska jag fota! 14:00 imorgon ska jag med Amanda och köpa mjukglass så jag får hoppas att kameran har kommit då! Mmh, men nu ska jag se på filmen och sen ska jag soova ;) Syns imorgon, BYE.

..

Hej! Jag är bara tvungen att skriva ett inlägg nu som bevis på att vi är vakna. Vi har haft massor med skoj men det berättar jag om imorgon istället. Vi är inte alls trötta så vi går väl och lägger oss om nån timma. Nu ska jag gå in i Astrids rum och kika hur det går för Pau i Mario Kart. Bye.

Länktar!!

Helloj. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih vad jag länktar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ska fota mycket, det lovar jag. Och nu ska jag komma ihåg att lägga upp bilderna också (; Jag far efter maten, på cirka en timma så vi får höras hos Astrid kanske?
Jag kom på nu att det är väldigt onödigt att dusha eftersom att vi ska bada ju! Så jag får dusha imorgon typ. Om inte ikväll.. Nja jag tror inte det. Men nu ska jag sätta på korv och makaroner så att det går fort (: Bara att det nu blir varmt ikväll.. Jaja, BYE.

Aattids design ;)

Nu har jag gjort Astrids design. Så kolla in på www.aattid.blogg.se ;)

6 ungar!

Hellooi ;) Vet ni? Självklart att ni inte vet! Inte alla iallafall.. Pauliina ringde och väckte mig för något tag sen. Och vet ni vad hon sa???!?!? Hennes gerbiler har fått 6 ungar till! Jag vet inte om jag ska vara glad eller om jag ska gråta : / Pauliina säger att det är dåligt för att hennes mamma säger att hon måste döda dom. Hon har ju redan fått en unge som är typ vuxen nu.. Jag tror faktist att hon skulle sälja en av mamman och pappan. Det beror på vilket kön den vuxna ungen har.

Jag längtar grymt mycket till ikväll! Vi ska nog fara till Astrid kring 18:00 för att Pau kunde inte komma tidigare. Och till Astrid om du läser det här; Kan du ringa Amanda? 
Min mormor och morfar är här nu. Dom skulle se nå på tv typ.
Jag tror att jag måste gå i dushen. Mitt hår är helt fettigt. Skulle Charlotte se mig såhär skulle hon nog bli galen på mig ;) Jag stinker klor också, för jag tror inte att jag har dushat sen jag var i poolen.. Okej jag ska dusha men först måste jag äta frukost.. och gå ut med hundarna. Bye.


Nattinatti ..

Hej. Snart ska jag gå och lägga mig så att jag slipper sova bort hela dagen imorgon. Ifall att det blir att vi var till Astrid så tror jag att vi kanske far till henne ganska tidigt? Eller vad vet jag det kanske blir på kvällen. Iallafall så måste jag vara förberedd och ha packat före. Bikini är det viktigaste jag måste ha med mig, och så tältet såklart.
Jag har gjort klart Aattids design och jag hoppas att hon gillar den. Jag tror att vi sätter in den på hennes blogg imorgon när vi är hos henne. Om nån annan vill att jag ska göra er design så är det bara att kommentera, för jag gör vems som helst, det är ju så kul ;D

NEJ! Vet ni vad jag kom på nu? Jag hade ju lovat igår att jag skulle lägga in bilder från dagen men jag glömde! Holy shit, nu måste jag verkligen fota mycket imorgon så att jag kan sätta in här!
Men nu ska jag sova, så att jag orkar upp imorgon. Ha det bra och sov sött (;


We´ll gonna have so mutch fun together this summer!

Helloi. Nu sitter jag och ser en film och samtidigt så gör jag en bloggdesign åt aattid. Jag och hon har planerat lite grann om vad vi ska hitta på inom den närmsta veckan. Om alla kan imorgon så tror jag att det blir då som vi ska tälta hos Astrid. På kvällen så ska vi bada och vara på stranden. Vi ska ha GRYMT kul iallafall.
Men nu ska jag fortsätta att se på filmen. Ha de bra nudå :)

Men att rubriker ska vara så svåra!

Hejhej. Jag orka inte blogga i morse. Det känns liksom jobbigt när jag har sommarlov så jag ids nog inte blogga lika mycket nu som jag har gjort förut. På kvällen kanske jag bloggar lite mer då jag är inne och ser på tv, om inte jag & co, hittar på något (;
Iallafall så vaknade jag av att pappa ropade på mig. Så jag gick in i köket och då satt mamma och pappa vid bordet och dom ville prata med mig. Pappa hade ett erbjudande, haha (; Att jag kunde få en kamera av dom men isåfall får jag nöja mig med en digitalkamera (alltså inte en system). Den som dom hade tittat på har 10,2 megapixlar så den är då ganska så bra. Och då tänkte jag att det faktist duger för mig med en sån nu. Jag ska ju spara till en Nikon D40 eller D60 för att jag ska ha en, även om det blir när jag är 50 år! För att om jag ska köpa en Nikon D60 till exempel så måste jag offra en massa grejer som jag blir tvungen att sälja. Typ studsmattan och Nintendo DS:et och det är faktist inte värt det. Inte ännu (: Så pappa har beställt kameran för bara 800 kr så den kommer väl på tisdag eller onsdag kanske. Men jag fick den ju inte helt gratis, pappa sa att jag kommer inte få någon mer veckopeng nu men det skiter väl jag i, jag får den ju ändå aldrig, haha :D

Jag vill hitta på nå.. Det är så tråkigt här hemma. Jag vill bada och jag vill tälta med alla kompisarna mina. Skratta och ha det bra ;) Men nu ska jag chatta med Aattid som nyss loggade in. Kanske ska ta och fråga om hon vet nå vi kan göra? (; Hejdåå..

Meet the Spartans, sweetie :)

Hahahahahahahahaha! Dumpad tog slut så nu sitter jag i soffan och ser Meet the Spartans. Om du inte har sett den eller har hört talas om den så är den typ som Scary Movie och Epic movie. Har man dålig humor så har man. Och då tycker man om dom här filmerna. Hahaha :D

Okej, seriöst. Jag tänkte fråga om nån vill ha en bloggdesign? Jag vill göra en, jag hade ju tänkt överaska en viss person med en design men jag måste ju få bilder och sånt.. Lämna bara en kommentar om jag ska göra din design för att jag har verkligen tråkigt just nu! Eller, om jag tittar på filmen igen så kommer jag då få skratta, hihi. Men nu ska jag se tv så BYE.

Surprise, surprise ;)

Hejhej. Det har varit så varmt idag så jag håller nästan på och dö ju! Just nu är det så mycket med knått (stavning????) och mygg så det går liksom inte att vara ute. Jag och Pauliina for ju till poolen så vi har badat där ganska så länge. VI doppade oss i älven också som vi gör varje gång (:

Nu sitter jag och ser en film. Dumpad heter den. Hoppas att den är bra för det finns inget annat på tv.
Vet ni vad jag vill göra? Jag vill göra en design, en bloggdesign. Inte åt mig utan till nån annan. Jag kan endel så att.. Nu vet jag vem jag ska göra till! Men jag säger inte för att det är en överaskning till henne (: Hihi.. Men nu ska jag fortsätta att se filmen. Tjoo.

Varm och kall tältnatt.

Hejhej. Lilla Paow sover ännu så jag passar på att skriva lite grann.. Ja, igår kväll så var det ganska så kallt, bara 14° grader så vi svettades inte direkt. Vi låg i tältet till 03:00 för då gick mamma ut och rastade hundarna och då hörde hon att vi var vakna så då fick vi ta in Wille med tältet så han sov med oss. Mamma sa att han hade "gråtit" hela natten när inte vi hade varit där (: Efter att han hade kommit in så tror jag att vi somna? Eller vi låg nog och pratade till kl. 04:00 och då somnade vi nog.
Imorse så vaknade jag av att jag höll på och dö. 27° grader var det i tältet så det var inte konstigt att vi höll på att torka ut där inne. Vi gick iallafall in i huset då och la oss och nu har jag vaknat. Jag var tvungen att sätta in nycklarna i BMW:n för att Johnny (pappas systers man) skulle tyo komma och hämta nå släp och mamma och pappa är i Luleå. Så jag passade på att gå ut med hundarna också. Nu kan jag inte somna om så jag vet inte vad jag ska göra.. Pauliina kanske får damp på mig om jag väcker henne, jag har ju aldrig testat. Det är nog bäst att låta lilla Pauliina sova (:

Jag vet inte om det blir något poolbesök idag.. Det är rätt så molnigt ute, då blir det ju kallt om solen går i moln.. Men molnen är ju vita och tunna så det blir nog inget regn? Eller ? Hoppas dom försvinner fort iallafall för molniga dagar vill vi inte ha.
Nej, nej, nej, nej! Jag har fått ett jääätte stort myggbett under ögat! Det syns typ inte det är bara en liten prick men sen när jag chisar (eller tjisar, hur man nu stavar det) med ögonen så blir det helt bulligt under ögat. Jag har kylt med en isbit så att.. jag vet faktist inte varför men jag har för mig att det är bra? Så att det inte sväller eller nå sånt är det väl tror jag..

Men nu ska jag chansa, jag ska gå och försöka väcka Pauliina, jag meddelar sen om jag lever eller inte. Kram på er nu.

Bränd!

Hejhej. Jag och Pau sitter och ser en film nu.. VI hade lust att se en film som man har sett när man var liten (och då menar jag typ fyra år) så nu gör vi det (: Jag kommer inte ihåg vad den heter men ?? Iallafall så har vi gjort hemmagjord daim så nu sitter vi och smaskar i oss det. Filmen slutade nyss så jag tror att vi ska dra oss mot tältet snart. Imorgon lovar jag att bjuda på bilder, kanske på morgonen innan vi sticker till poolen eller så efter det. 

Jag har bränt mig! Herregud vad jag hatar att bränna mig, jag är helt röd på kinderna. Ni vet, som man är när man har varit ute på vintern då det är - 20° grader och så blir man helt rosig på kinderna, så ser jag ut nu fast lite värre..
Och imorgon i poolen ska jag bli brun! Jag har redan fått ränder från bikinin men jag vill bli mer brun (; Pauliina är mycket brunare än mig, det är som fuskigt ;) Men nu ska Pau skriva och sen ska vi gå till tältet och bädda "sängarna".. Tjaoo.

Tälta ikväll (:

Hejhej. Jag kom hem från poolen för cirka en timma sen. Jag och Pau hade ganska så roligt. Vi badade först i poolen och sen sprang vi till älven och hoppade i. Sen spelade vi "fotboll" med en badboll och jag och Pau förlorade mot hennes föräldrar, haha (; Efter det så åt vi glass och så tror jag att vi sprang till älven och doppade oss igen. Sen så sprang vi så där mellan poolen och älven. När jag hade kommit hem så gick jag i dushen och sen kom mamma och pappa hem med ett skrovmål till mig som jag fick tjocka i mig (; Nyss har jag skrivit ett inlägg om MJ..

Snart kommer nog Pau, vi ska tälta ikväll på gården (: Vi kommer nog att dö i tältet, det ska ju bli närmare 30° grader imorgon på morgonen och hela dagen tror jag? Vi får väl gå ut och hoppa i dammen i värsta fall :) 
Men nu ska jag ut och gå tror jag, jag vill röra på mig (: Så BYE.

Till dig MJ .

Jag sitter och läser lite bloggar och nu fattar jag hur stort det är att MJ har dött.. Nu fattar jag varför alla älskar honom. Synd att jag fattade det precis en dag efter hans död.. Han har berört så många med sina låtar. Nu tycker jag mest synd om honom för att folk trackade ner honom (när han levde..) på grund av hans ansikte och alla hans plastikoperationer. Jag menar, det är ju endå hans val! Förlåt måste jag också säga, för att jag var en av dom som gjorde det.. Som inte tyckte om honom på grund av hans face, men nu känns det nästan  ut som om jag ska börja gråta eller något.. Nejdå, inte gråta men jag känner mig ganska deppig.. Och så tycker jag synd om alla som köpte biljetter till hans kosert i London som har sett ifram emot att få se honom för första gången och då dör han.. Iallafall så har jag lyssnat på lite låtar av honom. Min klara favorit just nu, som verkligen berör är Earth Song och då menar jag texten.




                                                                 R.I.P   1958 - 2009



 Michael Jackson, du kommer alltid att finnas kvar i alla dina fans hjärtan. Du kommer alltid att vara en pop - legend.
 Rest In Pease.

R.I.P King of Pop - Michael Jackson.

Michael Jackson, The King Of Pop är död. Han fick hjärtstillestånd eller nåt sånt igår kväll och lämnade alla fans.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har aldrig varit hans största fan direkt men asså .. jaa .. R.I.P..
Jag blir så ledsen när jag ser på hans gamla videor, typ som Bad och Thriller.



Nog om tråkigheter. Jag vet inte vad jag ska ha på mig! Jag hade tänkt ha en för kort tröja med en svart hög kjol över..? Men då blir den lite för kort så att .. jaa .. haha .. Nä men åsså finns det en till klänning som jag vill ha men den är absolut för kort.. Men nu ska jag ta och riva ut hela min garderob och söka efter en fin KJOL eller KLÄNNING för det är ju sommar! Sen far jag nog till poolen så vi ses sen.

Årets första pool-besök.

Hejhej alla söta läsare (:
Jag kom hem från Bränna vid 20:00. Jag, Pau och Astrid möttes vid fenix och sen köpte vi oss glass och så gick vi till torget och tjockade oss. Jag blev så himla sugen på stripslåda så jag, pau och Astrid delade på en. Den gick åt väldigt fort för att det var så gott (: Efter det for vi alla hem och jag hämtade en hand duk och sen for jag till poolen med Pau. Jag, Pau och hennes syster Iida sprang till älven och dom hoppade i men jag tog den säkrare vägen, att långsamt gå ut och sen doppa mig (: Det var bara kallt när man först hade hoppat i men sen när vi hade varit där i typ fem sekunder så blev det hyfsat varmt (; Men sen så sprang vi till poolen igen och hoppade i, där var det stekhett i jämförälse med älven. EFter det gick vi och dushade för att klickan var tio i åtta och dom stänger åtta.

Nu är jag hemma igen och har satt in några bilder. Jag ville fota när vi badade men tyvärr så är inte mobilen vattentät   ;-) Imorgon så ska jag vakna vid 10:00. Och nu sk jag faktist ställa klockan så att jag vaknar då (: Sen ska jag springa till poolen med Pauliina. Bada och bli bruna ska vi göra. Och så ska vi ju ha kul. Jag skriver det här nu istället för imorgon för att jag kanske inte hinner blogga innan jag far. Men jag hoppas att jag hinner (:

Jag ser en film som heter Definitely, maybe. Det är en romantisk komedi typ. Men den är inte rolig.. Men ajg vill iallafall se slutet så nu ska jag dra mig från datorn och kolla lite tv. Vi ses imorgon.








                      aattid <3

            Pauliina <3

I´m on my way, out of here.

Hejhej. Nu drar jag ut med tjejorna Astrid och Pauliina. Vi ses.

perfekt väder = NU

Hejhej.
Jag kom nyss in, har steekt i solen på altanen några timmar nu. Men efter ett tag så började det värka i huvudet så jag var tvungen att sätta mig i skuggan, och lyckligtvis så råkade jag somna. Så nu kommer jag vara uppe hela natten. PERFEKT. Jag har några onda tankar om att tvinga Pau att komma emd mig på Bränna och köpa glass.. Bäst att passa på i det här vädret (:

Planer för ikväll har jag inte, kanske nån kommer hit eller att vi / jag far tll nån. Man vet aldrig hur det blir (:
Jag vet iallafall vad jag ska göra nu och det är att övertala Pau om att komma till Fenix med mig.


What to do, what to do?

Hejhej
Det blev inte att sova till 10:00 som ni kanske märker. Jag var så trött så jag vaknade för en timma sen. Kring 12:00.
Men snart ska jag ut i solen och steeeka. Mina vänner är i poolen och när dom har kommit tillbaka så drar vi till Bränna och käkar glass =) Kanske att jag ska testa nån Ben & Jerrys som jag aldrig testat förr? VI får se, men i slutet av dagen så lovar jag att ni kommer få en del bilder. I promice!
Och vet ni vad? Jag har fått mig en ny design. Jag är ganska så nöjd, bara det att jag hatar den bilden på mig som är längst till vänster. Den är såå ..  usch! Men annars är jag nöjd och jag kommer nog att ha kvar den här ett tag.. Jag kommer nog alltid att ha kvar designen men headern kanske jag byter ut någon gång =)
Men nu måste jag verkligen ta och häva mig ut innan molnen når vårt hus!

.PS. Jag fick nyss veta att MAX har brunnit ner! Nejnejnejnej!!!!! Men haha lite kul ändå, hihi .DS.


See yaa..

Hejhej. Jag vet inte hur länge den här filmen kommer att hålla på och detkänns som om jag kommer somna inom några minuter.. Jag är så sjukt trött.

Imorgon så bloggar jag nog litegrann innan jag går ut i solen. Det ska bli ännu varmare imorgon än vad det var idag, me like. Jag ska nog inte sova så länge imorgon, max till 10:00 tror jag.. Men vi hörs.. Imorgon.. På morgonen.. Tror jag.. Men whatever nu måste jag se filmen, BYE.

Försoning.

Hejhej. Jag har inte bloggat sen igår och orsaken till det är att jag och mina vänner blev lite spontana =) Jag for ju till Bränna med Amanda igår och åt glass. Sen började vi prata om att sova i tält så då ringde vi Pau och fråga om vi kunde sova hos henne igår. Hon sa ja så vi gick till Amandas hus och packade, sen for vi till mig och hämtade lite grejer, och så for vi till Pau. Vi började sätta upp tältet och sånt men det gick inte så bra.. Tillslut så fick vi upp tältet iallafall.
Sen spelade vi fotboll, jag tror att det blev oavgjort? Vi spelade bara på skoj =) Efter det gick vi in och åt glass och såg på Paris Hiltons new BFF. Det var helsjukt. Sen gick vi i tältet och pratade ett tag. Senare på kvällen så gick vi ner till älven och kollade lite. Jag vadade lite grann, Pauliina hade tänkt bada men hon fegade ur och det gjorde Amanda också så vi vadade =) Sen gick vi till lekparken och gungade lite =) VI pratade och skrattade hela tiden så vi hade jätteroligt. Pauliina blev trött och sa att hon ville sova så vi gick tillbaka till tältet. Då var klockan kring 03:00. Men jag och AManda var inte trötta så vi var så snälla och tvingade Pau att komma med oss till ängen så vi sprang omkring där och "lekte". Efter det gick vi tillbaka till tältet och då satte vi på oss pyjamas och skulle sova. Men då satte sig Pau upp och sa att hon inte alls var trött så då satt vi alla och pratade. När vi skulle sova så gick det inte för det var något som var väldigt roligt.. Jag vet inte vad men vi alla började skratta iallafall =)
Idag då vi vaknade kring 07:30 så var det så varmt i tältet att vi var tvungna att gå ut därifrån, seriöst jag höll på och döö!
Då gick vi in till Paus hus och la oss på soffan och sov. Vi alla somna på direkten för att vi var så trötta. Sen vaknade vi igen kring 11:30. Amanda var mest svårväckt, jag och Pau fick skaka i henne, skrika åt henne och allt sånt men hon sa "Nääää låt mig vaaa jag vill sooooovaaaaa..................". NÄr vi hade fått henne väckt så satte vi ner tältet och så for dom till poolen och jag stack till min farmor.

Nu är jag hemma och ska se på en film som heter Försoning. Det är ett drama och jag tror att Keira Knightley är med i den så ajg tror nog att den ska vara bra? Hoppas det iallafall, men nu ska jag sluta så att jag inte missar början. Hejdåå.

That ruined my day.

Jag tror att det kommer börja åska snart. Kul, kul. Då blir det väl inget Bränna idag heller, fint. Jag får väl sitta hemma med hundarna. Kul. Jättekul.

Perfect!

Hejhej. Jag är såå trött. Det blev ganska sent igår, jag började se en film som hette Pakten efter  2 ½ men. Den var ganska bra, tråkig men bra.
Jag har bestämt mig. Jag ska köpa en Nikon D40 så fort jag har råd. Jag tycker att det vore bara onödigt att köpa en mer komplicerad (och dyrare) eftersom att Nikon D40 absolut duger, jag är ju inte så hemskt teknisk så det blir bra med en lagom komplicerad. Men det är bara det att dom säljer slut fort! På www.plusfoto.se finns det inga på lagret och på www.ellos.se har dom slutsålt och om man köper någon annanstans så har jag inte råd! Jag får hoppas att när jag har fått ihop mina pengar så har dom fått in kamerorna.
Nu sitter jag och spelar ett skit tråkigt spel. Det finns ingenting att se på tv och inga av mina vänner är hemma. Perfekt!
Jag ska gå ut och sätta mig, det är så varmt. Hejdåå.

Something new.

Hejhej, jag kom hem från Pauliina för cirka tre timmar sen. Vi var på fenix ett tag och köpte glass och så och sen for vi till henne. Då satt vi bara och pratade om att vi bara MÅSTE tälta nå i veckan nu när det är så varmt menar jag =) 
Nu sitter jag och tittar på  2 ½ men. Haha =) 

 
Vet ni vad? Jag kände att jag måste bjuda på en till bild idag, så här har ni en. Jag har aldrig haft en som är på hela mig så jag tänkte ääh wtf, klart att jag ska lägga upp en bild =) Jag har fotat den idag, eftersom att en tjej som heter Nadia ska fixa min design så jag behövde en bild på mig. Dick inte den här bilden =) Ni får se hur det blir =)
Iallafall, nu ska jag fortsätta att chatta och titta på 2 ½ men. Hejs.

Dom bjuder jag på!

Hejj, vet ni vad? Nu ska jag bjuda på lite bilder =D Nån gammal och nån från idag, senare ikväll kanske det kommer mer bilder =D Jag blev på sånt stort "sätta-in-en-massa-bilder" humör =) Men det är ju bara bra eftersom att det jag behöver bli bättre på här i bloggvärlden är ju att uppdatera med lite bilder minst en gång VARJE DAG! Varje dag kommer jag nog inte att göra det eftersom att nu när det har blivit sommarväder kommer ju jag befinna mig ute med kameran och fota bilder. Några kommer jag att sätta in här och några håller jag för mig själv =)




                                The sky today.







Happy? You should be. Nu ska jag äta, sen ska jag inåt Bränna. Hejs..


Nikon D40 för 3595:- !!

Hello. Jag har hittat en superbillig kamera nu! Eller det var inte jag som hittade den, det var Nadia, kolla in hennes blogg : http://www.streetshero.blogg.se/! Iallafall så kostar kameran bara cirka 3500 kr! Det har jag ju råd med =) Och objektiv och allt följer med ! Här har ni den : http://www.plusfoto.se/ och så får ni klicka på Nikon och sen bläddra ner till den som kostar kring 3590 kr typ. Jag vill ha!!!

Idag har jag hunnit vara hos tandläkaren på koll. Inga hål hade jag. Det var ju bra =) Men nu ska jag läsa mina mejl. Hejs.

Nikon elr Canon?

Hej. Inte förrän nu har jag kommit in på blogg.se. Nånting tjorvar med vårt internet så det vill liksom inte samarbeta med mig nu. Men nu är jag inne här så jag ska inte klaga =)
Jag har funderat på att köpa en kamera. En system kamera. Endel är väldigt dyra, 3500 till 14.000 kr. Men jag äääälskar att fota, det gör jag varje dag, men med mammas digitalkamera som suger. Sen så måste jag redigera dom för att dom ska bli fina. Jag har räknat ut att om jag säljer mitt Nintendo DS som jag inte har spelat med sen i julas så har jag nästan råd. Sen ska jag ju sälja hamsterburen och sånt. Om jag inte har råd då så får jag väl spara.. För  jag ska ju inte köpa någon dålig! Jag kommer ju att ha den kameran en lååååång tid så jag får vara skötsam med den.. Imorgon ska jag nog ta ett litet snack med mamma om det.
Nu sitter jag i soffan med en påse godis och ser på Viva La Bam på  MTV. Haha, galna pojkar säger jag då.
Imorgon ska jag fara till tandläkaren kl. 12:00. Förra veckan när jag skulle så blev han som skulle ha mig sjuk. Det var tur för att då for jag på Bränna med Pau och åt mjukglass istället. Efter att jag har varit hos tandläkaren så går jag nog över till Paus place. Det ska ju bli toppen varmt (lite regn men det tål man väl?) imorgon så vi drar nog inåt Bränna på cykel då. Jag är lite sugen på att tälta någonstans.. Kanske det blir nåt utav det? Kanske, kanske .. Vi ska ju kanske fara till Lansån nå i veckan och sova i stugan på mormor och morfars gård. Det blir nog kul ifall att det blir av. Men nu ska jag fortsätta se på Viva La Bam och bara njuta av sommarlovet =D Hejs..

Min helg.

Hejj. Sorry att jag inte bloggade igår som jag lovade men jag hade inte tid. Det var ju sol och närmare 26 grader varmt ute så jag passade på att sitta ute och jäääsa. Idag är det också varmt, dock inte lika varmt men det duger. Solen  lär ju titta fram nå senare idag..
Jag har inget att göra. Jag vill fara och köpa mjukglass men jag vet inte vem jag ska be komma med mig? Jag har bett Charlotte komma med mig men hon ides inte. Nu har hennes kompisar bett henne fara med dem och köpa glass så nu ids hon ju! Det är inte rättvist, men jaja.
Nu ska jag berätta lite om min tripp till Ansvar Village.
Fredag: Kring 19:00 for vi (jag, mamma, pappa och hundarna) till Ansvar. Det tog en kvart att köra dit. Sen när vi hade kommit fram till stugan så släppte vi lös hundarna och Wille blev lite extra förtjust i Daisy såd om höll på och leka hela tiden typ. Vi busade lite med hundarna och så. Efter det gick vi in i den stora stugan som är Paus föräldrars. Vi fick glass och varma hjortron till. När vi satt där så kom vi på att vi inte hade köpt nå gott till kvällen så vi tiggde om skjuts till Jockfall och det fick vi. Paus farmor skjutsade dit oss. Johanna (Pauliinas lillasyster) kom också med oss. Vi satt i gungorna ett tag och sen gick vi in och köpte glass. Sen kom min mamma och pappa dit. VI köpte godis och satte in det i bilen. Sen kom Pauliinas föräldrar och Paus småkusin och föräldrarna. Vi gick till laxtrappan och tittade men vi såg inga fiskar..
Efter det for vi tillbaka till stugan och så åt vi lite godis som Paus föräldrar hade köpt. Det var gott. Sen spelade vi kubb. Dom vuxna mot barnen. Vi vann, haha. Dom vuxna hade ju druckit så det gick inte så bra för dom =) Vi körde några till omgångar med blandade lag och mitt lag vann alltid =D Efter det grillade vi nå vita grejer, har glömt bort namnet på dom. Senare gick vi in i lillstugan (Paus och hennes systrars stuga) och spelade kort. Vänd tia körde vi först sen försökte vi köra fem kort men vi var så tröga när paus småkusin förklarade så det funkade inte.. Då gick vi ut och "lekte" burk. Det var väääldigt tråkigt för att vi hade en sugig boll och vi körde typ 5 gånger och bara EN ENDA lyckades sparka, fast vi körde över alllllaaaaaaaaaa gårdar.. När vi hade spelat klart var klockan typ 01:45. Fast jag och Pau var inte alls trötta. Vi gick in i lillstugan och tog på oss mjukis kläder och så satt vi i vånings sängen och pratade och åt godis. Vi blev lite trötta av att göra det så smög ut. Vi gick till nån grusgrop och tävlade i att klättra upp först (det var jätte brant) och jag vann, Pauliina tappade bort skorna i sanden så det gick inte så bra för henne , hihi =) Efter det så gick vi till nåt gammalt båthus och klättrade upp på taket, detvar läskigt för att det fanns massor av spindlar där och alla som känner mig vet att jag dööör om jag får nån stor och äcklig spindel på mig! Och dessutom så knakade taket när man gick på det. Sen gick vi tillbaka, jag var tvungen att gå på toa så Pau visade mig ett hälsodass men vi gick in i hennes farmors hus istället. När jag skulle gå upp i trappan så hörde jag en liten bebis skrika och då kom vi på att Paus farbror, Erik, sov där där med sin dotter Isabella så vi tordes inte gå in där. Så vi gick ut igen och då hörde vi en hund skälla. Vi blev jätterädda att hunden hade väckt Paus föräldrar så att dom skulle märka att vi hade varit ute så vi sprang dit ljudet kom från och då sg vi att det var Daisy! Pauliina fick fast henne och sa åt henne att vara tyst. Daisy hade vi ju lämnat i den lilla stugan så vi fattade inte hur hon hade kommit ut men ute var hon då! Vi sprang till stugan med Daisy och så fick vi lite panik där inne. Tänk om hennes föräldrar hade varit där inne och släppt ut henne? Då skulle dom ju veta vars vi hade varit! Men då såg Pauliina att hela dörrkarmen var sönder! Daisy hade typ gnagat upp den så att hon hade kunnat öppna dörren! Hon hade då verkligen saknat oss =) Jag hade ju inte hunnit vara på toa så vi sprang till det där hälso dasset, MED Daisy såklart. Efter det gick vi och la oss. Då var klockan kring 04:00.
På natten drömde jag en hemsk mardröm, en overklig en men läskig var den! Jag drömde att Jacob (från Twilight) blev arg på mig så han förvandlade sig till en varulv. Sen sprang han in i ett stoooort hus och jag följde efter. När jag kom innanför dörren så hoppade Terminator på mig, han frös mig så jag kunde inte röra mig. Sen kom Jacob in dit och sa åt honom att döda mig, han skulle precis sätta kniven i mig när jag vaknade. Det var en sån här typisk mardröm, en sån där som man inte kan skrika i, man försöker men det kommer inget ljud, den var så verklig men ändå så overklig.
Lördag: Jag vaknade av att Pau stirrade på mig. Jag hade pratat i sömnen sa hon. VI låg ett tag och bara vila, sen kom Ola in och sa åt oss att det var frukost. Då klädde vi på oss och jag kollade vad klockan var. 10:00, vi hade alltså bara sovit drygt 6 timmar. Efter frukosten så bliv jag torterad av Johanna, sen så gick vi ner till stugan och städade lite. Jag packade ihop mina grejer och sånt. Efter det så åkte vi till Jockfall. VI fick åka i Chevan, det är såå kul =) Vi gick in till restaurangen och kollade. Det var ändå ganska många husvagnar där, många turister. Vi gick och kollade på vattenfallet och sånt. Sen ringde pappa och sa att Charlotte skulle hämta mig. Då for vi tillbaka till stugan och jag packade det sista. Sen kom Charlotte och hämtade mig. När vi hade kommit hem så gjorde jag inget speciellt. Lekte med hundarna och sånt. Senare så for jag och Charlotte och skjutsade Carro till Kypasjärvi. När vi for dit så tog vi färjan vilket var såå roligt eftersom att jag har åkt färja typ en gång när jag varn mindre! Iallafall så pratade vi om lite saker som jag inte kan nämna här eftersom att en människa här i vårt hus kanske läser det här =) Eftter att vi hade kommit hem så hämtade vi farmor och sen var det middag. VI åt fläsk filé och hasselbax (stavning?)  potatis. Sen for vi upp på graven och vattnade Stoffis och farfars gravar. Sen for vi till OK och hyrde Benjamin Buttons otroliga liv. Jag tycker inte om draman men den var faktist ganska bra. Lite smått konstig men ganska bra.
Idag: Ja, idag har jag vaknat kring 12:30 tror jag? Charlotte väckte mig med att jag fick en hund i ansiktet =) Det andra har jag väl redan berättat. Ja, det här blev ett lååångt inägg, jag hade bara tänkt skriva några rader men när jag lovade att skriva igår och inte gjorde det så får jag väl skriva lite mera =) Men nu ska jag ringa Pauliina. Hejs..

Godnatt på er =)

Gud vad jag hatar fucking Sims 2! Det vill ju inte funka på stor datorn! Ååh herregud vad jag vill spela det och så pajar spelet! HERREGUD vad irriterande. Nyss höll jag på och få damp på datorn när jag inte kunde hitta ett sätt att fixa det.
Iallafall så är det midsommar afton imorgon. Det känns heelt.. Heelt sjukt ut.. Det är ju knappt 10 grader ute så det kan ju inte vara sommar direkt? Hojja.. Tänk om det blir så här heeeela sommaren ?? Va tråkigt det skulle bli!
Imorgon ska jag fira midsommar i Ansvar med Paow och company. Vi ska sova ensamma i en liten stuga så vi får se ifall vi smiter ut och gör nå galenskaper på natten =) Ikväll ska jag bestämma vad jag ska ha på mig. Jag ska lita på den norska sidan www.yr.no och klä mig för soligt väder och cirka 16 grader.. Det blir nog nån gammal klänning med skärp i midjan. Det är såå mycket enklare än att ta nån ny klänning som jag ÄNDÅ bara kommer att skita ner och häva sönder på direkten. Leggins till ska jag nog ha.. Hmm. Jag får ta tag i det lite senare, nu ska jag ta mig en limpa. Godnatt, det blir nog inte mer bloggning ikväll såå          βγε.

Nu drar jag.

   Η€LLΟ. Jag har bestämt mig. Efter att jag har ätit upp maten så ska jag dra till farmor. På cykel. Asså herregud att jag hatar att inte ha körkort! Det är ju typ två kilometer, eller kanske en och en halv till farmor, åsså måst jag cykla! Orättvist!
Iallafall så måste jag cykla. Det blir nog svårt att lämna två små urgulliga hundar innanför dörren som bara tittar på mig med "hundblicken". Synd att jag inte har en sån där gigantisk cykelkorg så att jag kan ta med dom små hårbollarna..
Nu ska jag dra iväg så ,  *βγε*.

090618 - god morgon =)

H£LL0. Kan ni fatta hur tidigt jag har vaknat idag? Kvart i åtta! Det är helt sjukt tidigt för att vara jag. Men mamma väckte mig för att hon inte hann gå ut med hundarna före hon for på jobbet så jag var tvungen att gå ut med dom. Det är inte så jobbigt men det blir tröttsamt när man måste gå ensam med dom så det blir ju två rundor. Än så länge är det för svårt att gå med dem båda för mig. Wille har jag inga problem med men Bonne drar ju så hemskt och WIlle gör det Bonne gör så det blir ju bara kaos! Iallafall så kunde jag inte somna om sen så jag har sett en urdålig film och så har jag spelat lite sims 2. Jag får igentligen inte spela det på den här datorn så jag måste komma ihåg att röja undan alla bevis när pappa kommer hem.

Imorse var det varmt. Ganska varmt iallafall, närmare 20 grader faktist. Men nu har det blivit piss väder igen. 12 grader. Det riktiga sommarlovet börjar inte förrän det har blivit varmt och soligt igen! Men igentligen ska man väl inte klaga, det hade ju kunnat vara värre =)
Nu ska jag gå ut med hundarna igen, Wille är baki dörren och krafsar så jag tror att det är vad han är ute efter. Sen ska jag väl se nån film igen eller kanske cykla till farmor. Orkar inte ringa nån kompis idag, jag har varit med Pauliina typ hela veckan och så ska jag ju sova i deras stuga i Ansvar typ i morgon så idag ska jag slappa. Fast jag tror att det i slutändan blir så att jag far till nån iallafall. Det brukar bli tvärtemot vad jag har tänkt så. Men men..
Juste jag skulle ju ut med hundarna! βγε.

Inget tålamod, Pau were R u?

Ååh vad jag hatar att vänta! Pau har farit till sin farmor för att äta och hon kommer sen hit upp när hon är klar, men det har ju gått hela 5 minuter sen hon gick! Gud vad dåligt tålamod jag har! Kan hon inte ta och snabba sig? Iallafall så kanske vi ska gå till skolgården och hitta på nå när hon har kommit hit..
Jag har bokat den här datorn i en timma och jag skulle ha gått härifrån för en halvtimma sen, men spela roll ingen har ju ändå bett mig gå så jag  får väl säga att jag glömde bort tiden =) Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, jag har ju tråkigt så självklart har jag inget intressant att skriva om. Nej nu har jag blivit föör tråkig, förlåt mina kära läsare som måste stå ut med mig nu.. Ja herregud nu ska jag läsa lite bloggar =) Bye.

Ont i magen = /

HeLLo. Imorse fick jag och Pau en liiiten sovmorgon. Klockan 11:00 kom mamma hem på lunch så hon stod utanför och bankade på dörren till husvagnen så jag var tvungen att öppna, sen kune jag inte somna om. Så jag gick in och klädde på mig och åt frukost. Sen har vi varit på datorn (konstigt) och spelar Uphill Rush 2. Man blir lite beroende av det där spelet, det är nästan omöjligt att sluta när man väl har börjat. Sen så stack vi till Bränna och köpte en choklad kaka och nån annan godis. Efter det for vi till Paus farmor och smälte choklad kakan. Det var dåligt att vi gjorde det för nu har både jag och Pau ont i magen =S. Men nu sitter vi i biblioteket och försöker gå in på www.spela.se men det går inte! Jag vet inte vad det är för fel på den här cp datan men den blir jäääätte trög när man går in där. Men sen då man går in på vad som helst annat då är den då snabb. Det är sååå irriterande.. Men nu ska jag försöka gå in där igen, för jag SKA spela, så de så.

Sommar? Don´t think so..

Hello. Idag har jag vaknat tidigt, jag skulle hinna åka med mamma till farmor så jag steg upp kring 10:00. Hos farmor åt jag pannkakor, yummie =) Sen så for jag hem och städade mitt rum. Jag kom på en grej och det är att jag behöver en större garderob! Jag köper aldrig kläder och då menar jag verkligen ALDRIG! Dom ända få gångerna är när jag är i Luleå hos Charlotte, då brukar vi gå på affärer och det slutar ju alltid med att jag eller Charlotte köper nåt åt mig men det är ändå inte så ofta. Och så har jag ju "ärvt" endel kläder utav mina systrar så det kanske är därför..
Iallafall så hann jag precis klart med att städa innan Pau kom. Vi gick på datorn på direkten och spelade, och ännu är vi här, ja shit asså, vi kommer få fyrkantiga ögon tillslut.. Men imorgon så ska vi vara ute, vare sig det åskar eller STEKER så ska vi vara ute och inte sitta här inne och nörda oss..
Snart ska vi gå ut till husvagnen där vi ska sova inatt. Vi kommer troligen att smyga ut på gården och hoppa studsmatta inatt, det beror på om det är kallt för det är ju inte så kul att springa ut i en t-shirt och trosor då!

Nu har vi fått klart för oss vad vi ska göra på midsommar! Det är ju redan i helgen (man kan ju inte alls fatta det på vädret) så vi har fått en inbjudning =) Hela min familj (tror jag, om inte syrrorna vill så kanske det inte blir) har blivit inbjudna av Ola att komma till deras stuga i Ansvar och sova över. Dock ska vi ta med oss vår husvagn så ska typ mamma och pappa och kanske syrrorna sova där medans jag och Pau sover i en egen stuga. Det var inte meningen att min familj skulle vara där men nu blev det som det blev.
Men nu ska Pau skriva ett inlägg så ByeBye.

XOXO  Always Jenny .

You make me complete.

Hello, fatta vad tur jag hade idag! Min tandläkare ringde till oss imorse och sa att han var sjuk så att jag skulle komma till tandläkaren på undersökning NÄSTA vecka! Så jag kunde sova hur länge jag ville idag och det blev till 13:00. Sen så fick jag pallra mig till dushen och tvätta håret innan jag ringde Pauliina. Det har ju varit varmt väder idag, så självklart måste man ju passa på att äta mjukglass då =) Jag cyklade inåt Bränna och mötte upp henne vid Fenix. Efter att vi hade tjockat i oss glass så cyklade vi hem till mig och hoppade studsmatta. Och så åt jag och sånt.
Sen så fick vi skjuts till Pauliina och där så kollade vi på hennes gerbil - unge. Efter att hon hade ätit så gick vi till skogen och sökte efter nån fågel unge som typ var skadad, lite meningslöst faktist, det ända vi hittade var träd, träd och lite mer träd. Några mygg bett fick jag också. Iallafall så cyklade vi till lekparken sen, jag vet inte hur men vi lyckades göra så att jag flög av cykeln och så blev det lite suddigt.. Sen så såg jag Pau som stod böjd över mig och sa:
Pau: Neeeej, jag hade sönder dig, eller hur ??!!!
Jenny: Nää.. Jag tror att jag är hel..
Jag hade ju på mig korta shorts och tunna, vita leggins så självklart gick ju legginsen sönder, och så är dom ganska blodiga nu. Men det kändes inte alls faktist, jag har fått skrubbsår på knäna och så .. Sen så höll Pau hela tiden på och tjata om att hon hade haft sönder mig och så, tillslut blev det liiiiite irriterande.
Men nu sitter jag och ser på Scrubs, det är det konstigaste ´"komedi" program jag vet! Är det jag som har konstig humor eller är det här programmet faktist roligt?? Jadu..
Okej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa Breaking Dawn, den svenska versionen, Så länge vi båda andas. Den är såååå bra och jag hann läsa ganska så mycket igår, jag är i slutet på "Jacobs" del så att jag tror att jag kommer hinna med att läsa ut den ikväll. Om jag inte somnar förstås =) Heejjs.

Twilight eller Brekaing dawn?

Heelo. Jag fick nyss veta att jag ska till tandläkaren imorgon. Det suger piss! Jag som hade tänkt ha sovmorgon och bara slappa men nu är ju det kört. Jag ska vara där på tallvik typ tjugo i tolv så när jag kommer tillbaka då har ju pappa slutat jobbet så jag är ju inte ensam hemma längre. Jag tror att jag ska gå till Pauliina efter att jag har varit hos tandläkaren faktist. Det är ju liksom bara ett stenkast bort så om hon är hemma så tror jag att det är där jag kommer vara imorgon..

Nu är frågan, vilken bok ur The Twilight Saga ska jag börja läsa ikväll? Charlotte har lämnat ettan och fyran här så jag har dom att välja på. Det var lite dåligt att hon lämnade just DOM böckerna eftersom att dom är ju dom bästa! Ettan är ju bra eftersom att det är ju där (det perfekta paret) Edward och Bella träffas. Hela fyran är ju bra men jag kan inte berätta varför när jag vet att t ex Pau inte har läst fyran ännu, men ni som har läst boken förstår nog om jag säger att jag tycker om Renesmee - delen och så "ängen". Med Renesmee - delen så menar jag när det börjar handla om henne och allt efter det. Jag tycker om början också men den andra delen (när Renesmee har kommit) och så slutet äääälskar jag.
Jag tror nog att det blir fyran igen? Ettan kan jag läsa sen..

Men nu ska jag gå och ta mig ett glas saft och sen ska jag lägga mig och läsa.

PUSS.

Just a minute.

Hello. Nu är jag hemma igen. Vi låg ett tag i sängen innan vi steg upp, det gjorde jag iallafall. Sen så ställde sig matty upp och tittade på mig, och så sa hon:

 Matty - Vet du vad klockan är?
 Jag   - Nää..
 Matty - 08:30.
 Jag   - Ojj..
 Matty - 08:30, och sen så plussar du på tre timmar!
 Jag   - ..
 Matty - Den är HALV TOLV.
 Jag   - ..

Jag hade inte tänkt sova såå länge, det var igentligen meningen att mamma skulle hämta mig 08:30 så hon hade ringt mig typ 5 gånger medans jag sov. Men sen när jag ringde henne så ides hon inte komma så vi började se en film. Sen åt vi frukost och så. Sen gick vi upp på Mattys rum och skrev ett brev som vi satte i en flaska, sen så cyklade vi till Hälla bron och kastade den i vattnet. Undrar vem som hittar den..
Snart ska jag gå och hämta mina kläder ur tvätten och vika ihop dem. Det är sååå jobbigt men jag måste göra det idag så att jag kan sova länge imorgon. Jag har ju trots allt SOMMARLOV =)

I taket lyser stjärnorna.

Hello. Nu sitter vi och ser på en film som heter I taket lyser stjärnorna.

Jenna är just i färd med att påbörja sitt pubertala identitetssökande genom att leta nya, coola bekantskaper, sminka sig och dricka sig full, när mammans cancer plötsligt försämras i accelererande hastighet. Bokningen av den efterlängtade Thailandsresan skjuts upp gång på gång, de flyttar in hos den ständigt gnatande mormodern för att klara disk, tvätt och städning och den unga, roliga mamman förvandlas till någon Jenna skäms för inför sina nya kompisar. Det spirande livet som ung hotas av döden, bokstavligen. För vem kan ha kul - vem kan glädjas åt att den länge åtrådde killen plötsligt visar en intresse eller att man mot all förmodan blivit polare med skolans populäraste tjej - när ens mamma snart ska dö?
Taget från: http://www.svd.se/kulturnoje/film/artikel_2392931.svd

Nu ska jag ta och konsentrera mig på filmen, jag har redan sett den men jag måste se den för att den är sååååå bra!


Titti <3

Hello. Nu är jag hos Matilda. Vi sitter och vräker i oss godis (mest Matilda då). Snart ska vi gå ut med Titti och Flex, så fort jag har skrivit klart. VI har kollat på "fjortis" bloggar och sånt.
VI har hyrt en film som heter I taket lyser stjärnorna och så har vi köpt godis och pringles.Okej nu kommer jag inte på nå mer att skriva så skit samma. Eller jo, TITTI ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GÖÖÖÖÖÖLLIG lilla gumman hon är så sööööt!!!!!!!!!!!!!!!! Jaja nu ska vi ut med hundarna. Tjaaaooow....

Sleep over.

Hello. Nu har jag och Matilda planerat hela dagen. Jag ska fara till Matty och sova och så ska vi hyra I taket lyser stjärnorna och se den. Och så har jag ju fått en hundring av pappa (jag lyckades med att städa) så jag ska betala för filmen och matty betalar det andra. Jag tror det var så? Iallafall så ska vi ha det skitroligt, vi ska hoppa studsmatta och skratta som aldrig förr. Det har vi bestämt =)
Snart ska jag äta frukost, jag ides inte tidigare så jag ska ta en frunch (frukost,lunch på samma gång) nu. Korv och makaroner blir det, lyxigt va? Jag ska ringa matty nu så att jag kan inte skriva.. nå mer.. ni fattar.. Tjooo.

Tryck på länken !!!!!!!!

Förresten, gå in och kolla på http://sweetpaow.blogg.se , jag har gjort om hennes design =)

Charlie Caper - Vinnare av Talang 2009 ...

Svar till Astrids kommentar: Jag menade att det skulle bli kul att fara till ansvar med er, men det blev ju aldrig..

Hello. Hur mår ni då? Jag mår bara piss för jag är så less! Pappa har utmanat mig på att städa där det är stökigt och då ska jag ´få en hundralapp om det är klart när dom kommer hem från  *vars dom nu är*. Men han har ju lurat mig! Det är ju stökigt överallt! Och sjukast är ju att jag bor ju här, så jag borde ju veta om det är stökigt (vilket det alltid är)! Men jag ska försöka städa upp lite här, så att han kanske ger mig hundralappen iallafall.. För jag behöver den ju ;)
Som sagt, det blev inte att fara till Ansvar igår, Ola höll inte med mig och Pauliina om att vi skulle få fara dit så vi ska göra det en annan gång. Jag var hos farmor igår kväll istället och såg på Talang 2009. Det var final, men jag tyckte inte speciellt mycket om han som vann.. VIsst var han duktig då men alla gör ju sånt där! Kan ingen med lite mer SPECIELL talang vinna? Nu vet jag inte om nån av dom som sökte till Talang 2009 hade nån sådär SPECIELL talang men många var självklart duktiga och endel var faktist bättre än honom. ´Nu ska jag sluta klaga då, han var väl en värdig vinnare..
Nu ska jag gå och ta mig frukost, så att jag kan fortsätta städa sen .. Wiiiho, vad roligt ...
Tjoo..

 Bild lånad från : http://www.tv4.se/talang
     Vinnaren av Talang 2009.

Ojojoj vad kul vi ska ha det ikväll!

Helloj. Nu kan jag säga att jag är nöjd med min header. Bakrunden är jag tveksam på men den får väl lov och vara rosa nu tills vidare. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.. Det ända jag gör är att sitta och vara arg på en person som har skickat 24 meddelanden där det står precis samma sak! Det är sååå irriterande!!
Okej, nu står det helt stilla i min hjärna så jag ska nog sluta skriva. Puss...

Vampyrbett under foten..

Heello. Pauliina har farit hem nu så jag är ensam hemma. Herregud vad vi skrattade igår. Allting som jag gör tycker hon är skitroligt! Tillslut så somnade vi iallafall.

Jag vaknade först imorse. Jag skulle gå på tv men direkt när jag ställde mig så ramlade jag ner igen. Det gjorde så ont i min fot! Då kollade jag under foten och då hade nån jäkla vampyr (mygga) varit och sugit mitt blod där! Så nu kan jag inte gå utan min special gjorda strumpa som pau och jag gjorde.
Det är varmt ute idag tror jag. När jag och Pau rymde ut genom fönstret och hoppade på studsmattan tidigt imorse så var det ganska varmt! Jag blev helt rasande när vi kom på det eftersom att vi hade ju igentligen kunnat tälta! Men gjort är gjort så vi får ta det en annan gång.
Ikväll tror jag inte att jag ska sova hemma. Jag tror att vi (jag, pau och kanske nån mer) ska fara till Pauliinas stuga i Ansvar och sova över inatt. Om det går för Ola då såklart. Men nu ska jag gå och klä på mig. Tjoo.


Nydesignad !

Nu är bloggen nydesignad ! Det blev grått, alltså en väldigt tråkig färg.. Jag tror att jag ska byta till typ svart och rosa.. Vad tycks om det? Alltså samma design fast annan färg liksom.. Jag behöver seriösa smakråd nu! Alla som läser min blogg måste lämna en kommentar om sin åsikt, jag behöver er verkligen just nu!

Jag och Pauliina sitter i soffan och ser på twilight. Pau såg nyss en mygga och höll på och freaka ut! Hon flög upp och skrek (ganska kvävt eftersom att mamma och pappa sover) :
- EN MYGGA !!!
Jag blev ju helt vettskrämd, det såg ut som om världen skulle gå under i hennes ögon innan jag hörde vad hon sa. Herregud att flickan kan över reagera. Nu ska jag fortsätta se Twilight. Vi är i baseball - scenen och den måste jag bara se!

Ps. Jag har lånat din Twilight film Charlotte om det gör nå ?? :/

Tjuu.

Chipmunks - Right Round .


Jag har gått ut FeMmAn!

Nu har jag gått ut femman :) Så nu har jag sommarlov!!!!! Aah, niiiice =)
Ikväll ska Pauliina komma och så ska vi ha Girls Night med massor av filmer, en av dom är twilight såklart och så ska vi gotta oss i godis och lite hemlisar. Självklart att man måste fira att vi har fått sommarlov! Ett låååångt sommarlov med massor med kul.
Ja, nu ska jag ta och gå ut i spöregnet med hundarna. Som vanligt är det alltid piss-väder på examens dagen, vi hade ju tänkt tälta men då blir det ju inte.. Jaja, ByE..



Jordgubbar och glass är verkligen någonting som hör till sommaren.

Imorgon äre skolavslutning!!!!

Hej! Oh herregud! Imorgon är det SKOLAVSLUTNING! Det blir väl lite trist att inte få träffa alla varje dag men absolut skönt att slippa gå i skolan! Jag ska ha världens roligaste sommarlov i år, det har jag bestämt. Impulsivt och galet blir alltid kul. Dock har jag och endel av mina vänner faktist planerat imorgon-dagen. Vi ska ju vara i skolan på förmiddagen, jag vet inte hur länge dessvärre men det löser sig. Sen ska vi fara på fenix och köpa glass skulle jag tro och sen blir det att fara till Pauliina och sova. Inne eller ute, det beror på vädret. Det brukar alltid bli kallt på skolavslutningen så vi får hoppas att den som styr vädret har lite sympati för oss imorgon.

Ikväll så ska jag hinna ducha, göra iordning mina kläder till imorgon, räkna pengar, ringa Astrid, ringa Amanda, ringa Pauliina, se hur jag ska göra Pauliinas hår imorgon (om det nu blir, hon var lite tjurig på att cykla hit kl. 05:00..) och så ska jag också gå ut med hundarna. Jag tror inte att jag ska läsa nå ikväll, då blir det väl som idag, att jag vaknar tio minuter innan bussen går och därför hinner jag bara stiga upp och klä på mig. Det skulle vara hemskt. Och jag får absolut inte komma försent imorgon eftersom att jag och en till i vår klass ska dela ut rosor till lärarna (hoppas att ingen av dom läser det här nudå..). Nu ska jag ta och gå in i duchen så att jag hinner med allt. Tjaoooop.

Tidsfördriv .

Hur bor du: Jaa, i ett hus?
Brukar du komma i tid: Ibland, ibland inte.
Hur lång är du: 1, 57. Kring det.
Kan du laga mat: Nej.
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag går i femman?
Vad har du på dig just nu: Blå tröja och mjukisbyxor. Och så olika sockor tydligen?
Har du någon fobi: Nepp.
Hade du en bra kväll igår: Jaa..?
Vilket är ditt senaste inköp: Skolavslutnings kläder.
Din favoritdryck på morgonen: Choklad.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Astrid =) Eller jag fick lååååna pengar av henne =) Hihi.
Har du sovit i din egen säng inatt: Jaaa..
Vad hade du sönder senast: Pappas miniräknare.. Oops..
Vem snackade du med senast: Mamma.
Varm favoritdricka: Choklad.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten, eller nå kallt bara.
Alkoholhaltig favoritdricka: Jag vet faktist inte ;)
När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag vet inte..
Saknar du någon just nu: Ja.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Säg samma mening tre gånger i rad så får du se vad som händer.
Någon jag stör mig på: Hmm.. Ingen ..
Intressen: Jaa.. Vara med mina vänner? Gills det?
senaste person du kramade: Amandis.
Senaste person du ringde: Pauliina.
Senaste person som ringde dig: Amanda.
Vad drack du senast: Saft.
Vill du ha barn: Nån gång. In the future kanske.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nej, jag kanske längtar lite tills jag blir 12 år men jag längtar inte tills hösten!
Är du sugen på något nu: Nå godis skulle ju alltid sitta fint =)
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Zeroo.
Attraheras du av män med skägg: Neej ..?
Micro-pop eller poppa själv: Micro pop
Brukar du baka: Ja.
Röstade du i det senaste valet: Jag är ju inte ens myndig ..
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja.
Vilken låt lyssnade du senast på: Right round - eftersom att den är min ringsignal..
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja, två hundar.
Vad tycker du är äckligt: Äckligt? Det vet jag inte..
Har du pengar på mobilen: Ja 24,54 kr faktist.


Skärpning!

Nej men herregud, nu får jag faktist ta och skärpa mig! Jag har inte bloggat sen FÖRSTA JUNI ju!

Jaja, jag kan berätta iallafall lite om veckan som gått.. Eller njää, ni får höra om fredagen och lördagen då.

På fredag så var det ju bal i lionsparken. Jag var med  Pau, Astrid och Amanda. Sen när vi stod och tittade på alla par som kom så träffade vi Emma och hon hängde med oss ett tag. Sen for hon och vi for till Fenix och köpte mjukglass. Sen for jag och Astrid till Pauliina, alla på EN liten cykel! Ni fattar hur det gick =) Lite senare så kom Amanda också dit. Sen gjorde vi lite grejer.. Och så for jag hem..

På lördagen har jag bara legat inne och kollat på film. Det var ju så dåligt väder. Men vi var iallafall och kollade på banden som spelade i Bränna eftersom att det var Sveriges Nationaldag.  Inget roligt med det iallafall.

Idag så har jag och Charlotte gått med hundarna i skogen. Ganska kul var det faktist. Men nu ska jag ringa Pauliina som troligen sover ännu (hon har varit på hopp-tävling i stallet) och väcka henne. Jag ska fara till henne och så ska vi göra nå. Vi har planerat en grej men det tänker jag inte berätta =)=) Hihi =)=) Jaja, nu ska jag väl ta och lyfta på arslet och börja gå mot telefonen. När jag väl är framme är väl klockan 17:00 iallafall. Hejs.


OMGomgOMGomgOMG!


     Ååh, vad lycklig jag är! Det här är den OFFICIELLA TRAILERN TILL NEW MOON !
      OMG!!!!!

RSS 2.0